LUXUS LAKÓPARK BALATONFÜREDEN

 

ÖRÖK PANORÁMA, SAJÁT VÍZPART!

 

64 LUXUSLAKÁS, 24 ÓRÁS PORTASZOLGÁLAT

 

Ahogy az ingatlanpiac alakul, a közvetítőirodák úgy kell hogy alkalmazkodjanak a Balatonfüred eladó ingatlanok kezelésében és értékesítésében. Akinek ez nem sikerül, hamar lehúzza redőnyt, illetve mindig vannak ügyeskedők, akik valami újat, a szokásostól eltérőt próbálnak ki - mikor milyen sikerrel. De kit érdemes megbízni?

Többségben az erő?

Mindenki ismer nagy ingatlanközvetítő-hálózatot: többezer értékesítővel és többszáz irodával nyomulnak, ez mind remek és volt idő, amikor megkerülhetetlenek voltak a magyar ingatlanközvetítői piacon, de ez megváltozott. A nagy hálózatok dolgoznak az egyik legdrágább feltételekkel, ráadásul rugalmatlan és képzetlen értékesítőkkel - rugalmatlanok, mert meg van kötve a kezük és képzetlenek, mert akkora az emberek cserélődése  hogy a használhatatlan, 1-2 hete (!) a szakmában lévő embereket is ráengednek már az ügyfelekre... konkrétan azt sem tudják, hogy mi a különbség egy lakás és egy téglalakás között, de azért elkezdenek okoskodni, hogy az adott ingatlan drága... a fő probléma a laikus eladóknál itt kezdődik: nem néznek körbe a közvetítői piacon: csak a két nagyot ismerik, az egyiknek irreálisan drága jutalékért kizárólagos szerződésben odaadják legnagyobb értéküket, majd várják a csodát, ami legtöbbször sosem jön el... és mikor felezmélnek, már nem tudnak ebből a szerződésből kihátrálni, hónapokig csúszhat az értékesítés.

Tehát a legfontosabb az, hogy jól válasszunk. Kérdezzük meg a szomszédokat vagy a környéken lakó rokonokat hogy tudnak-e jó ingatlanost, nekik segített-e már értékesítő és elérték-e azt a célt, amire szükség volt. Legyen számlaképes, legyen egy irodája, ahova az érdeklődőket előszűrni be tudja hívni és legyen meg az az agilitása, amivel érdekeinket tudja képviselni. Ismerek értékesítőt, aki bár csak fél éve csinálja, remek munkát végez, de ismerek olyat is, akinek több éves tapasztalata van, de még mindig nem képes felfogni, hogy ebben a szakmában sokkal komolyabb tudásra lenne szükség.

Ha ön precíz, megbízható ingatlanközvetítőt szeretne akkor nyugodtan válkaszthat minket, mi az ön érdekeit képviseljül. Keresse eladó ingatlan Balatonfüred és eladó lakás Balatonfüred szolgáltatásainkat.


Az Ön neve:
Telefon:
kód:

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Tel.: 06 (88) 786 196, 06 (30) 948 1140

e-mail: balatonalmadi@lakaskulcs.com
web: balatonfured.ingatlan.hu
ügyfélfogadás: H-P 10:00-12:00 és 13:00-17:00
Ettől eltérő időpontban egyeztetés alapján.

<<< Adja meg telefonszámát visszahívjuk!